2min

Tags in dit artikel

, , ,

Ben je goed in bluffen en heb je komend weekend niets te doen? Dan heb je misschien wel interesse in één van de twintig keys voor de VIP-bèta die we van Ubisoft weg mogen geven voor hun nog te verschijnen game R.U.S.E.

R.U.S.E. is een real time strategy game (RTS) die zich afspeelt in de tweede wereldoorlog. In R.U.S.E. draait het allemaal om het verzinnen van listen (ruses) om je vijand te slim af te zijn en te overbluffen. Ruses zijn verdeeld in drie categorieën, zo kun je met een ruse informatie openbaar maken, of juist informatie verdoezelen. Daardoor kun je je eenheden onzichtbaar maken voor de vijand, of je vijand laten denken dat lichte eenheden zware eenheden zijn. De derde ruse-categorie is nog niet bekendgemaakt door Ubisoft.

Momenteel is een select aantal mensen bezig met een VIP multiplayer-bèta en Ubisoft biedt jullie nu ook de mogelijkheid om voor beperkte tijd deel te nemen aan deze bèta en alvast te zien wat we in 2010 van deze game kunnen gaan verwachten. Overigens ligt de nadruk op beperkt, de bèta sluit alweer op 21 december, dus als je de game wilt spelen moet je snel zijn en kun je vanaf vandaag los gaan.


Om teleurstellingen te voorkomen, vind je hieronder de specificaties waar je pc-systeem aan moet voldoen. Verder moet je een account hebben bij Ubi.com.

  • OS: XP SP3 / Vista SP1 / Windows 7
  • CPU: Any Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64×2 4400+
  • RAM: 2 Go (XP) / 3Go (Vista/Windows7)
  • Graphics: GeForce 8800 GTS or ATI equivalent
  • Video RAM: 256 M / Shader 3.0

Zoals gezegd geven we in totaal 20 keys weg. De eerste twintig mensen die reageren in een reactie op deze blogpost krijgen van ons per pm een key toegestuurd, uiteraard alleen als je lid bent van Techzine. In de pm vind je tevens de instructies voor het installeren en downloaden van de bèta.

Mede namens Ubisoft veel speelplezier komende dagen!