2min

Tags in dit artikel

, ,

Axe geeft op 6 april het startschot voor de Twist Meister Challenge, waarin gezocht zal worden naar de grootste Twist Meister van het land.

Een Twist Meister kenmerkt zich als inventieve versierder die vrouwen constant geboeid weet te houden met de juiste "twist". De Axe Twist Meister Challenge zal ondersteund worden door een online game op Axe.nl, waarin mannen hun versiertrucs kunnen uittesten op snel verveelde meisjes. Door in de game hun versierskills op te poetsen kunnen mannen zich vervolgens in real life onderscheiden als Twist Meister. De mannen die de dames met de beste versiertrucs weten te "twisten" maken kans op diverse prijzen en eewige roem als ’s lands ultieme Twist Meister.

In deze video zie je de "Behind the Scenes" video van de dames uit de Axe Stiffmeister Challenge.

Test je versierskills
Volgens Axe zijn de dames in de game zeer de moeite waard om te veroveren, of dat inderdaad zo is mag je natuurlijk zelf bepalen, je krijgt de kans om niemand minder dan de snel verveelde meisjes Britt Pluijmers en Barbara Steeman online te versieren, wie?. (Britt is FHM covergirl en reporter bij Flabber.nl, Barbara is onder andere bekend van de Miss België competitie en als Vlaamse politica). De Twist Meister Challenge zal zich online afspelen en bestaan uit een aantal levels, het clubgedeelte, voor de huisdeur, op de bank en als spelers zo ver weten te komen, aan het ontbijt. De spelers die de dames met iedere versierpoging op de juiste manier weten te twisten en de ultieme Twist Meister worden, winnen een legendarisch sexy fotoshoot met Britt en Barbara in Veronica Magazine. Nou deze kans wilde we jullie niet onthouden, daarnaast houden de meeste mannen op Techzine wel van een uitdagende game.

Probeer het eens en post hoever je bent gekomen in de reacties!