2min

Twee weken terug introduceerden wij voor het eerst de Techzine Giveaway Friday Special (#TGFS). Voor deze Techzine Giveaway Friday Special van 26 november hebben wij de Cooler Master Xport 351 en de Asus M4A785TD-V EVO motherboard. Wat moet je doen op één van deze gadgets te winnen? Je moet @Techzine volgen op Twitter en dit bericht retweeten zodra het op Twitter verschijnt.

Eén van de specials die wij weggeven is de Asus M4A785TD-V EVO. Over dit moederbord heeft Thomas Bollen een review geschreven. Het is een moederbord dat gebaseerd is op de 785G-chipset in combinatie met de SB710. De Asus M4A785TD-V EVO heeft een kenmerkend blauw/zwart/grijs uiterlijk en heeft fraai vormgegeven koelblokken aan boord. Qua prestaties en specificaties verwijzen we graag door naar de review.

Daarnaast geven wij ook de Cooler Master Xport 451 weg. Het is een externe harde schijf behuizing. Het heeft HDD schokbestendige montage functie, de aluminium zand bedekte textuur voorkomt krassen op het oppervlak van xport 351. Voor meer informatie over de extern harde schrijf, bezoek de website van Cooler Master.

Om de Cooler Master Xport 351 of het Asus M4A785TD-V EVO moederbord te winnen moet je het volgende doen: volg Techzine op Twitter, ReTweet dit bericht één keer op Twitter (in de tweet staat #TGFS). Vervolgens kiezen wij een winnaar die wij komende maandag 29 november bekend maken! Wees er snel want het is zo maandag!

  • Je moet bereid zijn je adresgegevens te verstrekken indien je een prijs wint, de prijs wordt namelijk per post verstuurd;
  • Alleen personen woonachtig in Nederland en België maken kans op de prijs;
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

UITSLAG:
@AlexanderRink heeft de Cooler Master Xport 451 gewonnen
@JanJaapSchenk heeft de Asus M4A785TD-V EVO gewonnen

Prijswinnaars kunnen zich melden via de e-mail info[a]techzine.nl of via PM.