2min

Vorige week donderdag was Techzine samen met het testpanel op bezoek bij Samsung voor een introductie van de Samsung Galaxy NotePro 12.2. De komende weken zullen we op Techzine nog regelmatig berichten over deze nieuwe tablet van Samsung, uiteraard kan je onze eigen uitgebreide review verwachten, maar ook de feedback van ons Techzine testpanel dat we speciaal voor Samsung samenstelden.

Twee weken geleden plaatsten we op Techzine een oproep dat we op zoek waren naar deelnemers voor een speciaal testpanel. We willen iedereen bedanken die zich hiervoor heeft aangemeld, inmiddels hebben we samen met Samsung een keuze gemaakt uit alle inzendingen en hebben we vier mensen geselecteerd; Cindy Koppens, Jeroen Kuijper, Jeroen Langenberg en Wouter Koning.

Vorige week donderdag kwam Techzine samen met het testpanel voor het eerst bijeen op het kantoor van Samsung in Delft. Gelijktijdig had Samsung ook enkele mensen uitgenodigd via Facebook en waren er twee Samsung Mobilers aanwezig, die vaker Samsung producten testen. Dit gezelschap heeft vervolgens een presentatie bijgewoond over het product en kennis kunnen maken met het product.

Het was een zeer gezellige avond met hapjes, drankjes en natuurlijk de nodige feedback waar het uiteindelijk om gaat.

Een greep uit de eerste reacties:

"Handig dat je vier applicaties tegelijk kan tonen op het scherm"

"Lekkere productieve tablet ook tijdens het studeren"

"De plakboek applicatie is heel fijn, vooral dat je dingen er naartoe kan slepen"

"De tablet reageert erg snel op je invoer"

Vooral over de S Pen (stylus) was de nodige feedback te horen:

"Het pennetje biedt echt meerwaarde en werkt eigenlijk best wel fijn, dat had ik in eerste instantie niet verwacht”

"Ik vind het geen probleem dat je moet bijbetalen voor het pennetje, dat is die meer dan waard”

"Wel goed dat Samsung de keuze aan de consument laat of die de tablet met of zonder pennetje wil”

Binnenkort zullen we een uitgebreide introductie doen van onze testpanel leden en zullen zij hun eerste feedback na de eerste week met ons delen. Tot slot volgt er over enkele weken nog een eindbeoordeling, waarin ze uitgebreid verslag zullen doen van hun ervaring met de Galaxy NotePro 12.2.