2min

Samsung en Techzine zijn op zoek naar vier Techzine-leden die het leuk vinden om Samsungs nieuwste tablet te testen, de Samsung Galaxy NotePro 12.2. Het is de eerste tablet van Samsung die verschijnt in de nieuwe Galaxy NotePro-lijn en jij kunt één van de eersten zijn die de tablet ontvangt. Samsung en Techzine gaan een samenwerking aan om een testpanel samen te stellen en de ervaring van vier gebruikers in kaart te brengen.

De Samsung Galaxy NotePro 12.2 beschikt over een scherm van maar liefst 12,2 inch, met een schermresolutie van 2560 x 1600 pixels. De rekenkracht komt van een eigen Samsung Exynos-processor ondersteund door 3GB aan werkgeheugen. De tablet maakt gebruik van de nieuwe versie van Google’s mobiele besturingssysteem: Android 4.4 KitKat, met daaroverheen een nieuwe skin van Samsung, Magazine UX. Uiteraard is ook de welbekende stylus uit de Note-serie aanwezig.

Hierbij doen wij dan ook een oproep aan onze lezers om je aan te melden voor deze actie. Techzine zal samen met Samsung de aanmeldingen bekijken en proberen een divers panel samen te stellen.

Om deel te nemen aan het testpanel moet je als lezer wel aan enkele voorwaarden voldoen. Zo wordt verwacht dat je:

  • De komende maand voldoende tijd hebt om in drie à vier weken de tablet uitgebreid te testen;
  • De productpresentatie op donderdagavond 6 februari op het hoofdkantoor van Samsung Nederland in Delft bijwoont, waarbij de tablet wordt overhandigd;
  • Niet verlegen bent om op de foto te gaan en toestemming aan Samsung en Techzine geeft deze online te publiceren;
  • Na een week een korte blog schrijft met de tussentijdse bevindingen over de tablet. Wat je al hebt gedaan met de tablet, welke functies je handig vindt, welke niet, etc;
  • Uiteindelijk een artikel en beoordeling over de tablet verzorgt;

Techzine zal het testpanel gedurende de testperiode begeleiden en waar nodig van ondersteuning voorzien. Er zal op Techzine meerdere malen aandacht worden besteed aan deze actie en de bevindingen zullen worden gedeeld met onze lezers.

Aangezien er best wel wat komt kijken bij het deelnemen aan dit testpanel, hebben we in overleg met Samsung besloten dat de leden van het testpanel de tablet na de test mogen houden. Dit geldt onder de voorwaarde dat de deelnemers goed meewerken aan de test en natuurlijk op tijd hun uitgebreide feedback aanleveren bij Techzine, zoals hierboven omschreven.

Om je aan te melden als kandidaat voor dit testpanel, dien je een e-mail te sturen naar info@techzine.nl, met als onderwerp “Aanmelding Galaxy NotePro testpanel”, graag vernemen we in deze e-mail wie je bent, wat je Techzine-gebruikersnaam is, hoe oud je bent, je geslacht, opleiding en huidige werkzaamheden.

Over de keuze van de testpanelleden wordt niet gecorrespondeerd.