Techzine timmert dit jaar weer flink aan de weg en het moment is gekomen om ons team weer verder uit te breiden. We zijn dus ook op zoek naar versterking, we zijn hierin redelijk flexibel want we zoeken op alle fronten versterking. Of je nou een IT-redacteur bent die freelance werkt of echt op zoek bent naar een baan op de loonlijst, iedereen mag reageren. We gaan graag het gesprek met je aan!

Veel van onze trouwe lezers zullen het al wel gemerkt hebben, onze focus is de afgelopen maanden verschoven, we focussen ons weer veel meer op IT-Professionals. De bodem is gelegd en de komende maanden zal deze strategie alleen maar duidelijker gaan worden. We hebben inmiddels ook met veel van onze commerciële partners gesproken om Techzine’s nieuwe strategie op de kaart te zetten en die zijn gelukkig allemaal net zo enthousiast als wij dat zijn. Om de strategie te laten slagen moeten we ook gaan uitbreiden, we zijn dus op zoek naar versterking, in de vorm van freelancers maar ook gewoon personeel op de loonlijst die gezellig bij ons op kantoor aan de slag gaan.

We zijn gevestigd in Vught (‘s-Hertogenbosch) dus mocht je willen solliciteren voor een betaalde baan dan is het handig als je hier in de buurt woonachtig bent of bereid bent een eindje te reizen.

Voor freelancer-werk zijn we op zoek naar mensen die IT-nieuws willen schrijven tegen een vergoeding, maar ook mensen met enorm veel productkennis en een goede schrijfstijl kunnen voor ons aan de slag om reviews te schrijven.

Wat heeft Techzine te bieden aan de versterking:

  • Geld;
  • Werken voor de leukste IT-titel van Nederland;

Eventueel toekomstig personeel kan ook nog rekenen op:

  • Telefoon;
  • Laptop;
  • Prachtige werkomgeving;

Ben je geïnteresseerd? Twijfel dan geen moment en stuur ons je CV en motivatiebrief, dit kan naar .

Wellicht tot snel!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature/oproep wordt niet op prijs gesteld