1 min

Tags in dit artikel

, , ,

In de development changelog van afgelopen maand meldden we al dat er wat nieuwe features aan zaten te komen. Nadat we onlangs de article report functionaliteit geïntroduceerd hebben, is er vandaag weer wat nieuws te melden over de software van onze frontpage. In plaats van de kleine icoontjes om je privéberichten weg te gooien of als ongelezen te markeren, is daarvoor in de plaats een mooie toolbar gekomen. Nu zeggen plaatjes meer dan woorden, dus laat ik eerst maar eens tonen hoe dat ding er nu eigenlijk uitziet.

Op de privéberichten index vindt je de onderstaande versie van de toolbar bovenaan de pagina. Bij meer dan 15 berichten kom je hem ook tegen onderaan de pagina om sneller je berichten te kunnen verplaatsen of verwijderen.

Bij het lezen van een bericht zijn er wat extra knopjes om berichten door te sturen of op een privébericht te reageren en vindt je dus de hieronder staande versie.

Naast de reeds bestaande functionaliteit zijn er op de leespagina van de privéberichten nu ook twee knopjes bijgekomen waarmee je snel naar het vorige of volgende bericht kan doorklikken.

We hopen dat we hiermee het gebruiksgemak van de privéberichten sectie wat kunnen verbeteren, want zelf waren we er nog niet geheel tevreden mee.