Beste bezoekers en leden,

Zoals jullie weten probeer ik tegenwoordig aan het begin van de maand een verhaaltje te maken van de crewleden die erbij zijn gekomen, die weg zijn gegaan en eventuele interne verhuizingen. Dus ook nu ga ik weer een poging doen.

Crewleden die ons helaas hebben verlaten:
– Muusers;
– Markjuh;
– Bartgub;

Crewleden die erbij zijn gekomen:
– Harmless (proef Nieuwsposter);
– Juize (proef Externe Review poster);
– Splendidmod (proef Besturingssystemen);
– Drammer (proef Casemodding, Overclocking & Cooling);
– Xenon (proef Casemodding, Overclocking & Cooling);
– c0rzten (proef Netwerk Algemeen);

Dan zijn er natuurlijk ook nog de interne wijzigingen:
Icy^ heeft zijn koffers ingepakt en zijn games klaar gezet voor een volgende mod. Icy^ gaat verder op het subforum Besturingssystemen. Splendidmod is pas bij ons maar heeft te kennen gegeven heel graag te verhuizen naar het subforum Programmeren. Hij gaat dus van Besturingssystemen naar Programmeren waar hij samen met Noxious het subforum zal runnen.

Tevens is het jullie misschien opgevallen dat MDxxRave en Mandrake niet meer bij een specifiek subforum staan. Dit komt omdat we ervoor gekozen hebben deze 2 mensen Global moderator te maken. Zij houden dus alle subfora in de gaten. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat als iemand met vakantie is of iemand een tijdje afwezig is er altijd een global mod is die een extra oogje in het zeil kan houden.

Dit zijn naar mijn weten alle veranderingen in de maand Juni. (Net als vorige maand ben ik vast weer iemand vergeten te noemen maar dat hoor ik vanzelf wel)

Ik hoop jullie hiermee weer voldoende op de hoogte te hebben gesteld.

met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine