2min

Tags in dit artikel

, ,

Beste Bezoekers en Leden,

Na even een tijdje rust te hebben genomen om intern het team weer wat verder op te bouwen zijn we nu weer op zoek naar wat nieuwe mensen.

Laten we maar gewoon met de deur in huis vallen.

We zoeken op de frontpage:

– 2 Nieuwsposters;
– 2 Reactie moderators;
– 1 Tutorial schrijver die zich voornamelijk bezig houdt met Videobewerking. We willen op Techzine meer content creëren met betrekking tot Video aangezien dit steeds populairder wordt. Echter hebben we momenteel niemand in de crew die hier echt kaas van gegeten heeft.

Dan zoeken we ook nog mensen voor het forum:
– Moderator Besturingssystemen;
– Moderator Muziek en Audio;

Zoals iedereen inmiddels weet zijn deze functies allemaal op vrijwillige basis. Er is echter wel een kleine vergoeding beschikbaar voor de nieuwsposters.

Om te solliciteren: Klik hier!

Techzine beschikt over een geweldig team van mensen die allemaal hard meewerken aan Techzine. Om in de crew te komen moet je dus een echte teamplayer zijn.

De reactie moderators die we zoeken heeft betrekking op het puntensysteem. We hebben dit systeem de laatste tijd flink onder handen genomen. En we verwachten voor 1 December met een goede uitleg te komen hoe dit precies allemaal in zijn werk zal gaan. Maar om het systeem ook effectief te laten zijn zoeken we wel 2 mensen die alle reacties op de frontpage gaan modereren en punten gaan geven.

Als forum moderator moet je veel kennis hebben van het subforum waar je op solliciteert. Je moet natuurlijk de mensen wel kunnen helpen en begeleiden met hun problemen, vragen en discussies. Wat wij van jou verwachten is dat je je als gastheer opstelt binnen je subforum en niet als politieagentje. We willen in elk subforum een gezellig maar toch informatief en leerzame omgeving creëren.

Ik denk dat dit een goed beeld schept wat wij zoeken en wat wij verwachten. Als je interesse hebt in een van bovenstaande taken kan je HIER solliciteren.

Indien je nog vragen hebt kan je reageren op deze changelog dan zal ik daar zo spoedig mogelijk op reageren!

met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine