1 min

Tags in dit artikel

, ,

Noxious heeft aangegeven te willen stoppen met modereren op het forum.

Ongeveer een jaar terug is Noxious crewlid geworden en kreeg toen de taak als scripts poster en als moderator van programmeren. Een tijdje terug is hij vanwege tijdgebrek en te weinig interesse al gestopt met zijn taak als scripts poster. Maar vanwege stage en zijn steeds drukker wordende sociale leven naast Techzine blijft er naar eigen zeggen nu ook te weinig tijd over om de taak als moderator te kunnen vervullen.

Noxious hoopt uiteraard dat we een goede vervanger voor hem kunnen vinden, wij natuurlijk ook. Mocht je dus interesse hebben in een functie als moderator van programmeren, stuur dan een sollicitatie naar deze functie in via het vacature formulier. Vermeld daarin op welke functie je solliciteert, waarom je deze functie graag wilt vervullen en waarom jij de juiste persoon bent voor deze taak. Voor de functie van moderator programmeren zoeken we uiteraard naar mensen met een brede kennis op het gebied van programmeren.

Wij wensen Noxious in ieder geval veel succes met zijn stage en de vrijgekomen tijd. En hopen natuurlijk dat hij af en toe een vrij uurtje vindt om op het forum zijn kennis te delen.

Deze changelog is een kopie van de aankondiging op het forum.