2min

Tags in dit artikel

, ,

Beste leden en bezoekers van Techzine,

Vandaag heeft de Frontpagecrew zich versterkt met drie nieuwe crewleden, te weten Maks, Jayceon Carter en eelcootjuh. Eerder deze maand namen we daarnaast afscheid van Nautorius.

Maks begint per vandaag als reactiemoderator op de Frontpage. De laatste tijd hebben we wat kritiek gehad op het feit dat niet alle reacties gemodereerd werden en dat is natuurlijk wel essentieel voor het systeem. De sollicitatie van Maks voor deze functie was dan ook zeer welkom, we verwachten dat we met drie reactiemoderators vrijwel alle reacties kunnen modereren. Mocht je van mening zijn dat er toch nog een reactie over het hoofd is gezien, dan kun je contact opnemen met Maks, of met zijn collega’s _GAIA_ en The_cobra666.

Tweede nieuwe crewlid is Jayceon Carter, hij gaat van start op externe reviews. De externe reviews zijn voor Techzine nog altijd een belangrijk onderdeel. Er verschijnen heel wat goede reviews op het internet en deze sectie maakt het voor onze bezoekers en leden een stuk eenvoudiger om de laatste reviews te vinden over diverse producten.

Als laatste krijgt de nieuwssectie versterking van eelcootjuh. Hij is nog maar pas lid, maar stuurde ons een goede sollicitatie in. We hebben het vertrouwen dat hij Techzine kan voorzien van interessant en goed geschreven nieuws. Ons doel is nog altijd om door te groeien met de nieuwssectie en veel nieuws op een constant niveau te kunnen leveren. We wensen de drie heren een goede tijd toe in de crew!

Eerder deze maand namen we afscheid van onze nieuwsposter Nautorius. Nautorius is in juni van dit jaar op proef begonnen in de crew. Hij liet ons weten een bijbaan gevonden te hebben die veel van zijn vrije tijd opslokt, waardoor hij niet genoeg tijd meer kon besteden aan Techzine. Hij gaf ons verder aan het erg leuk gevonden te hebben te werken voor Techzine en dat is wederzijds. We willen Nautorius dan ook via deze weg bedanken voor zijn inzet op Techzine en wensen hem veel succes met zijn bijbaan!

Tot slot wil ik van de gelegenheid gebruik maken om te melden dat we nog steeds op zoek zijn naar een externe reviewsposter. Denk jij geknipt te zijn voor deze taak, maak dan gebruik van onze vacaturepagina!

Met vriendelijke groet,

Wouter Koning
Redacteur Techzine.nl