2min

Tags in dit artikel

, , ,

Beste bezoekers en leden,

Deze keer wel op tijd een changelog van mijn kant met betrekking tot de prijzenpot. Afgelopen maand Augustus 2007 hebben we uiteraard ook weer een puntenwinnaar. Deze maand heeft steynieboy gewonnen met 189 punten.

Steynieboy heeft gekozen voor de game Harry Potter en de Orde van de Feniks voor de PS2. Deze is dan ook uit de pot verwijderd en opgestuurd naar Steynieboy.

Daarnaast heb ik ook weer 2 games toegevoegd aan de prijzenpot. Namelijk: Chicken Little Ace in Action voor de pc en Madden NFL 08 voor de PS2. Deze prijzen zijn dus vanaf deze maand te winnen. Nogmaals wil ik benadrukken dat het helemaal niet moeilijk is om puntenwinnaar te worden. Je moet alleen actief zijn! Voor meer informatie zie de punten pagina.

We hebben de volgende prijzen beschikbaar. De winnaar mag kiezen uit één van onderstaande prijzen. (Je wint dus niet al het onderstaande).

We hebben het volgende in de pot zitten:

Aangeboden door:

2 exemplaren van Archlord (PC/DVD).

Aangeboden door:

1 exemplaar van Star Wars Lethal Alliance (PSP).

Aangeboden door:
1 exemplaar van NFL Street 3 (PSP).
1 exemplaar van Burnout Dominator (PSP)
1 exemplaar van Medal of Honor Vanguard(PS2)
1 exemplaar van Harry Potter en de Orde van de Feniks (Wii)
1 exemplaar van Harry Potter en de Orde van de Feniks (Xbox360)
1 exemplaar van Chicken Little Ace in Action (PC-DVD)
1 exemplaar van Madden NFL 08 (PS2)

Aangeboden door:
2x Gyrotwister XBeam

3x Tiny hostingpakket inclusief één .nl domeinnaam naar keuze voor de periode van één jaar. (Domeinnaam moet wel beschikbaar zijn uiteraard)

Dit waren alle prijzen die op dit moment in de prijzenpot zitten. Maar we doen ons best om deze uiteraard elke maand wat te laten groeien!

Klik hier voor meer informatie over het puntensysteem!

met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine