2min

Tags in dit artikel

, ,

Beste bezoekers en leden,

Afgelopen dinsdag brachten wij het nieuws naar buiten dat Mandrake zijn functie als admin naast zich heeft neergelegd. Vanaf dat moment zijn we intern gelijk aan de slag gegaan met het zoeken naar een oplossing om die plek te gaan opvullen. Wij hadden hiervoor in onze crewfora een topic geopend om te kijken wie onze crewleden geschikt zouden vinden als vervanger. Hieruit bleek al gauw dat de meesten direct King als kandidaat naar voren schoven. Er was alleen een klein probleem. King heeft namelijk altijd te kennen gegeven zijn groene kleur niet te willen verruilen voor het rode kleurtje en moest er dus een oplossing gevonden worden.

Hoe moesten we dit nu gaan oplossen? Hier was niet direct een oplossing voor, maar King en ik besloten om eens samen met elkaar rond tafel te gaan zitten en wat zaken te gaan bespreken. We kwamen al gauw op een systeem uit dat gelijk is aan het systeem op het forum. Op het forum is het namelijk zo dat el machia daar de forum teamleider is en hij bij zijn taken ondersteund word door Civil. King en ik spraken met elkaar af om wat punten op papier te gaan zetten hoe wij de taakverdeling voor ons zagen om dit de volgende dag te bespreken. Na alles naast elkaar te hebben gelegd bleek al gauw dat we aardig op een lijn zaten. We bespraken nog het een en ander en maakten een finale versie ter goedkeuring van Coen. En uiteindelijk zijn we dan bij dit moment aangekomen.

Ik kan jullie met plezier melden dat King mij, met behoud van zijn groene kleurtje, gaat ondersteunen in mijn werkzaamheden. Zoals jullie begrijpen brengt dit voor de leden en bezoekers ook veranderingen met zich mee. Daarom hebben we hieronder in een tabel duidelijk vermeld hoe onze taakverdeling is zodat jullie weten tot wie jullie je kunnen richten met vragen over bepaalde onderwerpen.

Taak Omschrijving Taakhouder
Externe communicatie – Klachtenbehandeling members (beleid, crew / Frontpage)
– Changelogs schrijven
Crazyrooster
Interne communicatie (inhoudelijk) – Zaken rond alle content op de FP
– Projecten
– Tijd (deadline content)
– Kwaliteit
– Kwantiteit
– Persconferenties
– Afwezigheid crewleden
– Begeleiding (proef)-crewleden
– Aansturing FP-crewleden (m.u.v. reactiemoderators)
King
Interne communicatie (beleid) – Aansturing reactiemoderators
– Puntensysteem
– Banbeleid
Crazyrooster
Personeelszaken (extern) – Inventariseren behoefte aan nieuwe crew
– Opzetten vacatureprocedures
– Contact met sollicitanten
– Regelen sollicitatiegesprekken
– Crewspace en crewmail
Crazyrooster
Personeelszaken (intern) – Interne vacatures
– Functioneringgesprekken regelen
– Conflicten tussen crewleden
– Takenpakket crewleden
Crazyrooster

Ik hoop dat het een en ander zo duidelijk is voor iedereen. Mochten er vragen zijn dan hoor ik die graag en zal die zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Wessel Haan
Frontpage Teamleider Techzine