1 min

Tags in dit artikel

,

Peiling

KPN introduceerde vorige week een nieuwe dienst die het mogelijk maakte om televisie op de mobiele telefoon te bekijken. Voor nog geen tien euro per maand is het mogelijk om via het DVB-H-netwerk van Digitenne op maar liefst twee toestellen, de LG KB620 en de Samsung P960, naar tien zenders te kijken. Die zenders bestaan uit: Nederland 1 en 3, RTL 4 en 24, SBS 6, Jetix/Veronica, MTV Music, Discovery Channel, Xite en Nick Toons. RTL 24 is speciaal ontwikkeld voor MobielTV van KPN en zal de populairste programma’s van het RTL-televisienetwerk aan gaan bieden.

KPN MobielTV is overigens de eerste mobiel-tv-dienst in Nederland en ook de de eerste mobiel-tv-dienst die in een heel land in Europa beschikbaar is. In Korea is eenzelfde netwerk opgebouwd. KPN hoopt dat vooral tijdens wachtmomenten, zoals in de bus of bij de dokter, veel mensen behoefte hebben aan televisie en daarom voor MobielTV kiezen. Ondanks dat er nog maar twee toestellen compatible mee zijn, hebben meerdere bedrijven aangekondigd meer toestellen geschikt te maken.

Week 23 staat dus in het teken van KPN MobielTV. Gebruik jij het al? Zo nee, waarom niet? Laat je mening spreken door hieronder in de vragen van deze peiling te stemmen.