2min

De vaste bezoekers en leden van Techzine schrikken wellicht een beetje vandaag want we hebben de layout van de indexpagina op de schop genomen. Na wat klachten, wat onderzoek van onze kant en een blik op de indexpagina en in de statistieken begon het ons te dagen.

We hadden teveel lijstjes met links naar artikelen en veels te weinig duidelijkheid, wat Techzine precies allemaal doet en wat er allemaal nieuw is, het was gewoon een overlading aan links. Na veel nadenken, vergaderen, koffie drinken en uit proberen hebben we dan eindelijk een versie waarvan wij denken dat die duidelijkheid schept in de link chaos die we eerst hadden.

De nieuwe indexpagina toont aan de linkerkant alle nieuwe redactionele content gesorteerd op datum van nieuw naar oud. Tevens is er de mogelijkheid gecreëerd om direct te filteren op bepaalde content zoals: nieuws, blogs, reviews, tutorials en natuurlijk dat alles te samen zoals het standaard wordt gepresenteerd.

Je kan nu heel snel en makkelijk zien wat er vandaag nieuw is op Techzine. Volgens ons een heel stuk duidelijker dan verschillende lijstjes af struinen.

In het kort staan aan de rechterkant ook wat zaken waar wij ook extra aandacht op willen vestigen zoals reacties op de frontpage en forum, downloads, vraag en aanbod en de laatst bijgewerkte gebruikersprofielen. Dit alles om ook de community een duwtje in de rug te geven.

Uiteraard willen we ook graag jullie mening over deze nieuwe indeling. Daarom een peiling waarin je je mening duidelijk kan maken, ook zijn reacties met eventuele tips of verbeter punten ook nog welkom. De kans is enorm groot dat we nog wat gaan sleutelen aan deze indeling de komende dagen. Om het allemaal nog net wat subtieler te krijgen maar niet voordat we jullie feedback hebben ontvangen!