1 min

Tags in dit artikel

, ,

Kunst, je vindt het leuk of niet. Sommigen vinden juist alleen specifieke genres leuk en vinden dat subsidie op kunst dat niks voorstelt geschrapt moet worden.

Ikzelf vind gamekunst erg tof. Tafels in de vorm van een NES-controller, of een dekbedovertrek die vermomd is als NES. En tsja, iedereen moet aan de controller. De één kiest maar voor de X360-controller, de ander voor de PS3-controller, sommigen voor geen controller (Kinect), terwijl anderen liever zwaaien als een idioot met de Wii-controller of de PS Move. In ieder geval vond een Rus dat "God" (ik zal hem even zo noemen) ook een controller moest hebben. De controller lijkt op een combinatie van de SNES-controller met de PlayStation-controllers en het middenstuk heeft wel wat van de controller van de Atari Jaguar.

Uit de plaatjes kun je opmaken dat de controller eigenlijk een rampencontroller is, waarmee ook nog de specifieke locatie kan worden gekozen door middel van het D-pad. Dus, zorg maar dat deze controller niet de weg naar boven vindt!