2min

Vorige week introduceerden wij voor het eerst de Techzine Giveaway Friday Special, nader te noemen #TGFS. Iedereen met een Twitter-account kan meedoen met deze weggeef actie en hele leuke prijzen winnen. Het mooie is dat je er ook vrijwel niets voor hoeft te doen, het enige wat je nodig hebt is een Twitter-account, je moet @Techzine volgen op Twitter en dit bericht retweeten zodra het op Twitter verschijnt.

Voor deze vrijdag, de 19e van november, geven wij een USB Station weg van Synology. Over dit USB Station heeft Jordy eerder een review geschreven. Synology heeft de USB Station 2 ontwikkeld als een oplossing voor het delen van USB-opslagruimte. Je kan hem gebruiken als multimediacenter of als printserver, ook is het mogelijk om met de USB Station 2 snel even een back-up te maken van wat Windows- of Mac-bestanden. In de winkel koop je dit USB Station voor ongeveer 89 euro.

Daarnaast geven wij een racestuur weg, namelijk de Thrustmaster Ferrari GT Experience. Vorig jaar heeft Johan Top een review geschreven over dit racestuur van Thrustmaster. In de doos zit uiteraard het stuur, de pedalen, driver-cd, de klem en de schroef voor de klem. Het stuur heeft aanpasbare gevoeligheid voor precieser sturen. Volgens de review van Johan zijn de pedalen van het racestuur geweldig door het gevoel dat ze afleveren. Daarnaast zijn de schakelflipoers mooi geplaatst en laten snel schakelen toe. Het aantal knoppen is het laatste pluspunt van dit stuur. Dertien knoppen en een HAT-switch. Johan vertelt in de review dat er maar weinig stuurtjes zijn die daaraan kunnen tippen.

Om de Synology USB Station of de Thrustmaster Ferrari GT Experience te winnen moet je het volgende doen: volg Techzine op Twitter, ReTweet dit bericht één keer op Twitter (in de tweet staat #TGFS). Vervolgens kiezen wij een winnaar die wij komende maandag 22 november bekend maken! Wees er snel want het is zo maandag!

  • Je moet bereid zijn je adresgegevens te verstrekken indien je een prijs wint, de prijs wordt namelijk per post verstuurd;
  • Alleen personen woonachtig in Nederland en België maken kans op de prijs;
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

UITSLAG:
@Zwebbiez heeft het racestuur gewonnen
@Zwerver91 heeft het USB-Station gewonnen

Prijswinnaars kunnen zich melden via de e-mail info[a]techzine.nl of via PM.