2min

Tags in dit artikel

, ,

Afsluiting

Natuurlijk hoop ik dat je er wat van geleerd hebt. Ik vond het in ieder geval voor mezelf ook wel interessant om eraan te werken. Ik hoop dat dit een soort FAQ voor jullie is om wat zelfstandiger te kunnen overklokken. Ik heb geprobeerd alle info zo compleet mogelijk te doen, hier en daar linkjes geplaatst naar wat interessante sites met meer achtergrondinformatie.

Mocht je denken dat ik ècht tijd over heb? Dat klopt wel een beetje. Maar ja, om in elk topic te gaan reageren met echte basic OC vragen, dat kost ook tijd. Dan maar in één1 keer alles goed doen. Maar ik ben nu al een paar duizend woorden aan het woord. Now it’s time you do the talking! En niet alleen met woorden, maar ook met overklokresultaten! Posten die screens en scores! We hebben op Techzine een speciaal topic voor al je overklokresultaten, deze kun je hier vinden.

Bij het AMD64 topic is er een resultatentopic aangemaakt door Coen. Ik zal dit ook doen voor dit topic, zodat jullie daar je resultaten kunnen doen. Eventuele vragen kun je daar natuurlijk ook posten. Feedback, op- en aanmerkingen zijn natuurlijk ook welkom.

Dat was het dan weer voor deze tutorial!

Nog eventjes…

Speciale dank aan Whizz voor het maken voor de banners. (Die uiteindelijk helaas niet door de eindredactie zijn gekomen, red.) Ook aan r00n, van wie ik wat plaatjes gebruikt hebt voor het RAM overklok gedeelte. En ook Techzine, voor de mogelijkheid tutorials te submitten.

Noot van de redactie

Techzine wil Miicheel bedanken voor zijn enorme inzet voor het vervaardigen van deze tutorial. Mocht je met plezier deze tutorial gelezen hebben aarzel dan niet en plaats een berichtje. Je eigen ervaringen met het overklokken van je Core 2 processor kun je uiteraard kwijt op ons forum!