Voor het eind van dit jaar moeten er in totaal 29 games beschikbaar zijn voor de PlayStation 3 in 3D. Dit maakte Sony zelf bekend op haar blog. Ook meldt Sony dat de Verenigde Staten daarnaast kan rekenen op een uitgebreid aanbod van andere 3D-content.

Volgens Sony ziet de line-up er goed uit voor de fanatieke gamers. In de aankondiging van Sony worden onder andere games als Crysis 2, MLB 11, Motorstorm Apocalyspe en Virtua Tennis 4 genoemd. Op dit moment zijn er al 19 games met 3D ondersteuning te verkrijgen. Hieronder bevind zich ook KillZone 3, een first person shooter van Nederlandse bodem. Naast deze games zullen er in 2011 in elk geval nog tien games uitkomen zodat de teller op 29 3D-games komt te staan.

Als je een PlayStation 3 en een televisie in huis hebt die 3D-weergave ondersteunt zit je echter niet vast aan alleen deze games voor je portie 3D-content. Op het PlayStation Network is namelijk ook genoeg 3D-content te vinden en te downloaden. In de Verenigde Staten zal Sony een unieke uitgave van Sports Illustrated publiceren. Deze zal in 3D zijn en een teaser van deze editie werd al ruim 83.000 keer gedownload.