Yahoo begint gesprekken voor nieuwe CEO

Business

Na het ontslaan van voormalig-CEO Carol Bartz buigt de directie van Yahoo zich nu over de kwestie wie de nieuwe CEO van het bedrijf moet worden. De eerste gesprekken hiervoor zijn inmiddels gestart.

De directie komt precies een week na het ontslag van Bartz samen om te vergaderen over de aanstelling van een nieuwe CEO. Thimothy Morse neemt momenteel de taken als CEO over van Bartz. Morse heeft de afgelopen twee jaar de functie als financieel directeur vervult. Deze functie zal hij na het aanstellen van een nieuwe CEO ook weer oppakken.

Bartz zelf heeft zichzelf inmiddels geheel gedistantieerd van het bedrijf Yahoo. Kort na haar ontslag verkondigde de vrouw nog dat zij graag lid bleef van de raad van bestuur maar kwam eerder deze week terug op deze uitspraak. Naast het terugtrekken uit deze raad liet Bartz zich ook zeer negatief uit over Yahoo in een interview met de pers. Inmiddels gaan er ook geruchten dat Yahoo en AOL gaan fuseren of dan AOL wordt overgenomen door Yahoo. Hierdoor zou de online uitgever een stuk sterker komen te staan.

Microsoft Windows 10 Pro

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
0_sterren€ 27.80Bekijken
4_sterren€ 216.59Bekijken
5_sterren€ 228.95Bekijken