Android 4.0-update bevestigd voor 3 Acer tablets

Apps & Software

De Acer A100, A200 en de A500 zullen allemaal een update krijgen naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Dit heeft de fabrikant vrijdag officieel bevestigd.

Volgens de fabrikant kunnen eigenaren van de Acer A200 tablet de update al zeer snel verwachten. De update voor de A100 en A500 zal pas in april beschikbaar komen. Acer stelt dat de update veel verbeteringen naar de tablets zal brengen. Zo zal de update ook de Acer Ring en weer widget introduceren. Ook zullen applicaties gebruikt kunnen worden terwijl de tablet vergrendeld is.

De software-update zal daarnaast de prestaties en navigatie verbeteren. Grafische effecten zullen beter worden getoond en ook moet de browser volgens Acer een stuk sneller zijn. Als laatste kent de Camera-applicatie betere prestaties na de update.

Op het Mobile World Congress kunnen we twee nieuwe modellen verwelkomen aan het assortiment van Acer. Hier zal de fabrikant namelijk de nieuwe A510 en A700 lanceren. Deze twee modellen zijn al bekend maar nog niet officieel aangekondigd.