AT&T: ‘Verkoop Lumia 900 boven verwachtingen’

Mobile
AT&T: ‘Verkoop Lumia 900 boven verwachtingen’

Goed nieuws voor Nokia. Volgens AT&T verkoopt de Nokia Lumia 900 boven verwachtingen en is de smartphone op sommige plaatsen zelfs volledig uitverkocht. Het bedrijf stak veel moeite in de lancering van de Lumia 900.

Deze moeite lijkt nu zijn vruchten af te werpen voor Nokia en Microsoft. Nokia stak samen met Microsoft aardig wat tijd en moeite in de lancering van de telefoon. De twee fabrikanten probeerden voor de lancering een ouderwetse hype te creëren en lanceerden de Lumia 900 met veel poeha. Zo trad de popartiest Nicki Minaj op gedurende de lancering van de smartphone op Time Square, in het optreden stond de Lumia 900 centraal.

Al deze moeite heeft er toe geleid dat de smartphone de nodige populariteit kent en goed verkoopt. AT&T heeft laten weten dat de Lumia 900 op verschillende plaatsen zelfs al uit verkocht is, vooral de blauwe variant van Nokia’s smartphone zou in trek zijn. Wanneer de verkoopcijfers door blijven zetten zou Nokia mogelijk haar definitieve rentree op de markt kunnen verwelkomen. Vorige week liet een analist zich nog negatief uit over de toekomst van Nokia.

Nokia Lumia 635 8GB 4G Wit

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 165.95Bekijken