‘Windows 8 Release Preview vandaag beschikbaar’

Apps & Software
‘Windows 8 Release Preview vandaag beschikbaar’

Microsoft heeft onbedoeld bekend gemaakt dat vandaag de Windows 8 Release Preview zal verschijnen. De aankondiging van de Windows 8 Release Preview verscheen korte tijd op de officiële Microsoft Blog, inclusief downloadlinks.

In de twee minuten dat het bericht online heeft gestaan hebben oplettenden screenshots weten te maken. De blogpost was geschreven door Chuck Chan, de vice-president van het Windows Development Team, waarin hij stelt dat de Release Preview vandaag online zal verschijnen. Ondanks dat het bericht gisteren online verscheen was de gestelde ondertekendatum 31 mei 2012. Bronnen binnen Microsoft weten tegenover Neowin te bevestigen dat de blog legitiem is en dat de downloadlinks inderdaad vandaag publiekelijk gemaakt zullen worden.

Microsoft beloofde eerder de Windows 8 Release Preview beschikbaar te stellen in de eerste week van juni. De lek van de Chinese versie welke eergisteren online verscheen kan ermee te maken hebben dat Microsoft de lanceerdatum naar voren heeft geschoven.

Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 64-bit

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 18.95Bekijken