Nexus 7 vanaf september in Nederlandse winkels

Hardware
Nexus 7 vanaf september in Nederlandse winkels

De Google Nexus 7, de tablet die vorige week werd aangekondigd tijdens het Google I/O-evenement, zal rond september in de Nederlandse winkels te vinden zijn. Dit wordt gemeld door een medewerker van Asus, het bedrijf dat samen met Google verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de Nexus 7. Google is in de Verenigde Staten inmiddels al begonnen met de verkoop van de tablet.

Voor de Nexus 7 met 16 GB aan opslagruimte zal ongeveer 250 euro neergelegd moeten worden, de variant met 8 GB aan lokale opslagruimte zal niet uitgebracht worden in Nederland. Hoeveel Nexus 7-exemplaren Google en Asus beschikbaar zullen stellen voor de Nederlandse markt is onduidelijk.

Het is goed denkbaar dat de Nexus 7 in Nederland wordt gelanceerd zonder dat er toegang is tot content als films, muziek en e-books in de Google Play-winkel. Ook in het Verenigd Koninkrijk zal de Nexus 7 geen beschikking krijgen over dit soort media, omdat de content volgens Google enkel in de Verenigde Staten beschikbaar is, wat waarschijnlijk alles te maken heeft met licenties die nog afgesloten moeten worden. Wanneer dit zal gebeuren is onduidelijk.

Google Chromecast 2

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
5_sterren€ 36.00Bekijken
5_sterren€ 36.00Bekijken
4_sterren€ 36.00Bekijken
4_sterren€ 36.00Bekijken