RIM trekt vakanties in en eist 6-daagse werkweek

Business
RIM trekt vakanties in en eist 6-daagse werkweek

RIM heeft zijn werknemers gevraagd niet op vakantie te gaan en zes dagen per week te werken totdat BlackBerry 10 af is.

"Het bedrijf dat deze week liet weten dat de volgende BlackBerry-versie tot volgend jaar is uitgesteld, heeft bevestigd dat het de werkuren heeft vergroot om BB10 zo snel mogelijk uit te brengen", zo schrijft de krant de Ottawa Citizen.

"De succesvolle lancering van het BlackBerry 10-platform en het afleveren van kwaliteitsfuncties en goede BlackBerry 10-smartphones blijft de hoogste prioriteit van het bedrijf en we zijn ongelooflijk trots op de inspanningen van alle RIM-medewerkers terwijl we naar dit doel toe werken", zo vertelt een anonieme bron binnen RIM tegenover de krant.

De aandelen van het bedrijf werden aanzienlijk minder waard toen het uitstel bekend werd gemaakt. BlackBerry 10 is volgens velen de laatste hoop van het bedrijf en kan mogelijk het tij keren, terwijl anderen al het idee hebben dat het marktaandeel van RIM op de lange termijn gemarginaliseerd zal worden.

BlackBerry 10 heeft last van technische problemen, chipsetvertragingen en integratieproblemen met de BlackBerry Enterprise Server. Daarnaast heeft ook het management problemen, waarbij recentelijk twee directeuren die mede het bedrijf hebben opgericht, opstapten.

BlackBerry Z10 16GB Zwart

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 170.00Bekijken