Vodafone kampt opnieuw met zakelijke storing

Mobile
Vodafone kampt opnieuw met zakelijke storing

Zakelijke klanten van Vodafone kampen sinds maandagnacht met een telefonische storing. Vodafone kampt met storingen in de dienst Office Voice. Het is niet duidelijk hoe lang de storing zal duren, Vodafone is bezig met een onderzoek en hoopt snel met een oplossing te kunnen komen.

Vodafone heeft afgelopen nacht werkzaamheden aan de stroomvoorzieningen voor het netwerk uitgevoerd. Uit een vooronderzoek bleek dat er geen blijvende problemen zouden voortkomen uit de werkzaamheden, maar dit onderzoek blijkt dus niet met de realiteit te meten.

Een woordvoerder van Vodafone geeft aan dat de telecomprovider werkt aan een oplossing. Een mogelijke oplossing kan zijn om de gedane werkzaamheden terug te draaien. De prioriteit ligt voor Vodafone bij het herstellen van de Office Voice-dienst. Een prognose voor het doorvoeren van de oplossing kan Vodafone niet geven.

Vodafone kampt al het gehele jaar met storingen. Begin dit jaar ontstond er een storing door een brand bij een verdeelstation van de telecomprovider, maar sindsdien blijven de storingen met korte en lange tussenpozen terugkomen.