Sony Xperia Mint lekt uit

Mobile
Sony Xperia Mint lekt uit

Er is opnieuw een smartphone uit de kraamkamer van Sony gelekt. Dit keer lekte de Xperia Mint uit, een nieuwe telg in de inmiddels uitgebreide Xperia-serie.

Mochten de geruchten het bij het juiste eind hebben, dan brengt Sony met de Mint een interessant nieuw model op de markt. De smartphone beschikt namelijk over interessante specificaties waarmee de fabrikant het de concurrentie opnieuw goed bij kan benen. De Xperia Mint zal namelijk gaan beschikken over specificaties die standaard thuishoren op een high-endtoestel.

Op dit moment lijkt er bij de specificaties nog onduidelijkheid te bestaan over de afmeting van het scherm. Zo stelt Mobile-review dat de schermafmeting 4,3 inch zal bedragen. Deze afmeting lijkt meer in de buurt te komen van 4,5 inch als het toestel naast een Galaxy S3 wordt gelegd. Wat wel zeker is, is dat het scherm een resolutie van 1280 bij 720 pixels zal hebben. De Xperia Mint zal daarnaast gaan beschikken over de Snapdragon S4 dualcoreprocessor die geklokt is op een snelheid van 1,5 GHz. Daarnaast vinden we een scherpe 13 megapixelcamera aan boord. Een officiële aankondiging wordt verwacht op de IFA-beurs.

Sony KD49XE9005BAEP 49" 4K Ultra HD LED TV

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 1175.00Bekijken
5_sterren€ 1229.00Bekijken
4_sterren€ 1229.00Bekijken
5_sterren€ 1229.00Bekijken