‘Geen Jelly Bean voor 2011-modellen Sony’

Mobile

Het lijkt erop dat alle modellen van Sony die in 2011 op de markt zijn verschenen geen update naar Android 4.1 Jelly Bean zullen krijgen Dit maakte Sony in het Verenigd Koninkrijk bekend.

Sinds dat Google versie 4.1 van Android heeft uitgebracht wacht iedereen op nieuws van de fabrikanten over wanneer hun toestellen worden bijgewerkt. Het is elke keer weer afwachten of fabrikanten hun toestellen bijwerken naar de nieuwste versie van het besturingssysteem. De berichten die wij uit het kamp van Sony hebben ontvangen zijn echter niet positief. Het lijkt er namelijk op dat alle modellen die uit zijn gebracht in 2011 niet zullen worden voorzien van Android 4.1 Jelly Bean.

Zo heeft Sony laten weten dat bijvoorbeeld de Xperia Arc S en de Mini Pro geen update zullen krijgen naar Jelly Bean. Kijkend naar de specificaties van deze toestellen kunnen de verwachtingen voor updates voor andere toestellen volgens velen daarmee ook afgeschoten worden. Sony is daarnaast onduidelijk over recentere modellen. De fabrikant laat weten "niets te hebben om aan te kondigen" wanneer er wordt geïnformeerd naar een update naar Jelly Bean voor de Xperia S.