‘Chinese reparateur toont ontwerp iPhone 5’

Mobile
‘Chinese reparateur toont ontwerp iPhone 5’

Een Chinese reparateur claimt dat hij aan de hand van vervangingsonderdelen het design van de nieuwe iPhone kan reconstrueren. Een foto toont dan ook mogelijk de iPhone 5 in zijn volle glorie.

De Chinese reparateur verzamelde alle onderdelen die nodig zijn om de buitenkant van het toestel te vormen. Door deze samen te voegen laat iLad, de reparateur in kwestie, het vermoedelijke design van de iPhone 5 zien. Het getoonde geheel heeft veel overeenkomsten met eerder geruchten. Zo zien we een kleinere connector en lijkt de telefoon daarnaast ook iets dunner te zijn geworden.

Ondanks dat de afbeeldingen veel overeenkomsten kennen met wat verwacht wordt, wil dit nog niet zeggen dat de creatie van iLab ook het daadwerkelijke design van de nieuwe iPhone is. Vooralsnog heeft Apple nog niets laten weten. Het is dan ook voorlopig afwachten tot Apple een keynote houdt om het nieuwe toestel aan de kondigen. Het toestel zal dan naar verwachting niet veel later in de winkels te vinden zijn. Bronnen verwachten dat dit mogelijk al in september gebeurt.

Apple iPhone 6 Plus 16GB 4G Zilver

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
5_sterren€ 412.00Bekijken
5_sterren€ 439.00Bekijken