Andermans campagne verstoren in Resident Evil 6

Apps & Software
Andermans campagne verstoren in Resident Evil 6

De game Resident Evil 6 zal over een feature gaan beschikken waarbij je de campagne van een andere spelen binnen kan dringen en verstoren. De optie zal Agent Hunt gaan heten en kent vergelijkingen met een optie uit het spel Demon’s Souls

In de spelmode zal je als speler binnen kunnen dringen in de campagne van een andere gamer. Wanneer je in deze campagne bent, is het doel de speler om zeep te helpen en zo zijn missies te verstoren. De speler zal melding krijgen van de aanwezigheid van zo’n indringer, maar weet niet in welke gedaante deze zal verschijnen. Als indringer zal je namelijk de vorm aannemen van een van de vele NPC’s. Er kunnen daarnaast meerdere personen tegelijk in een campagne van een games binnendringen.

Voor de feature zal een constante internetverbinding vereist zijn. Het is echter onduidelijk of de campagne nog kan worden gespeeld zonder verbinding. Er zijn spellen op de markt waarbij te allen tijde een internetverbinding nodig is. De reeks staat bekend als spellen vol duistere scenario’s en even duistere wezens.

Het nieuwste deel uit de Resident Evil-reeks zal verschijnen op 3 oktober. De game komt op die datum beschikbaar voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. De pc-versie zal iets later verschijnen.