Nieuwe tablet van Lenovo lekt uit

Hardware
Nieuwe tablet van Lenovo lekt uit

Lenovo heeft plannen voor de lancering van een nieuwe tablet. Er zijn specificaties en foto’s uitgelekt van de Thinkpad Tablet 2.

De Lenovo Thinkpad Tablet 2 zal naar alle waarschijnlijkheid de eerste tablet van de fabrikant worden waarop Windows 8 zal draaien. Het besturingssysteem op de tablet zal echter niet het enige interessante aan de tablet zijn. Zo zal een gebruiker de tablet kunnen ontgrendelen met een vingerafdruklezer, wat vooral de zakelijke markt mogelijk aanspreken. Ook de resterende specificaties zorgen ervoor dat Lenovo zich niet hoeft te schamen voor het stukje techniek.

Ondanks dat de tablet nog niet officieel aangekondigd is, zijn er vandaag al wel foto’s en specificaties van het toestel uitgelekt. Er kan daarom gemeld worden dat de tablet van Lenovo zal gaan beschikken over een schermafmeting van 10,1 inch. Het IPS-scherm zal een resolutie van 1366×768 pixels ondersteunen. Dankzij de de accu kan een gebruiker volgens Lenovo ruim tien uur gebruik maken van de diensten van de Thinkpad Tablet 2. Verder vinden we een NFC-chip, een dualcore Intel Atom-processor met geintegreerde Intel graphics, 2GB werkgeheugen, mini-HDMI-poort, GPS, MicroSD-sleuf, bluetooth, WiFi en HSPA+. De opslagruimte zal 64 GB bedragen.

De gebruiker kan middels een acht megapixel camera op de achterzijde en twee megapixel camera op de voorzijde onder andere foto’s maken en videogesprekken voeren. Met een afmeting van 9,7 millimeter zal de tablet net geen centimeter dik zijn. Het gewicht komt volgens de specificaties uit op 630 gram. Gelijk met de lancering zou er daarnaast direct een toetsenbord met trackpoint en een stylus beschikbaar komen voor de tablet.

Lenovo TAB 2 A10-70 32GB Blauw

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
5_sterren€ 177.00Bekijken
4_sterren€ 177.00Bekijken