Sharp start deze maand productie iPhone 5-display

Hardware

Sharp zal nog deze maand starten met de productie van het scherm dat in de nieuwe iPhone 5 zal komen. Dit heeft Takashi Okuda, Sharp’s president, laten weten in een gesprek met investeerders.

Zoals gewoonlijk bij de release van een nieuw product van Apple draait de geruchtenmolen weer op volle toeren. Geruchten, beweringen en uitspraken komen op een dagelijkse basis voorbij. Het ene gerucht is interessanter dan het andere. De uitspraak van Takashi Okuda is er een van de eerste categorie. Okuda heeft namelijk in een gesprek met investeerders laten weten dat de fabrikant nog deze maand zal starten met de productie van het scherm dat in de iPhone 5 zal moeten komen.

Eerder dook de naam van Sharp al op als een van de drie fabrikanten die verantwoordelijk zouden zijn voor de productie van het scherm van de nieuwe smartphone. Okuda bedankte buiten de uitspraak voor verdere uitleg en informatie over de plannen van de fabrikant. Het scherm dat we kunnen gaan verwachten is in ieder geval flink dunner dan we gewend zijn, door het gebruik van een nieuwe technologie.

Apple iPhone 6 Plus 16GB 4G Zilver

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
5_sterren€ 412.00Bekijken
5_sterren€ 439.00Bekijken