‘HTC heeft plannen voor Galaxy Note-concurrent’

Mobile
‘HTC heeft plannen voor Galaxy Note-concurrent’

Nu Samsung mogelijk op het punt staat om de tweede generatie van de Galaxy Note uit te brengen, zou ook HTC een vijf inch model uit willen gaan brengen.

Samsung kwam eind vorig jaar met de eerste Galaxy Note op de markt en tot op heden heeft niemand het voorbeeld gevolgd en ook een kruising tussen een tablet en een smartphone uitgebracht. Alleen LG liet vrij vlot weten met een eigen variant te komen die tot op heden uit bleef. Vandaag duiken er berichten op dat HTC ook plannen heeft om een smartphone uit te brengen met een schermgrootte van vijf inch.

Volgens bronnen van de Koreaanse website Digitimes zou HTC een vijf inch smartphone in ontwikkeling hebben met een 1080p resolutie. Volgens de website zouden de verkoopcijfers van Samsung’s Galaxy Note de doorslag hebben gegeven voor andere fabrikanten om ook een soortgelijk toestel te ontwikkelen. HTC zou in elk geval een van deze fabrikanten zijn. Verdere specificaties omtrent het nieuwe toestel van HTC zijn nog niet bekend.

HTC heeft in elk geval al wel ervaring met een mobiel toestel met stylus pen. HTC bracht begin 2011 de 7 inch HTC Flyer tablet op de markt welke ook werd geleverd met stylus.

Samsung presenteerde vandaag de eerste Note tablet van 10.1 inch.

HTC Desire 610 8GB 4G Blauw

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
3_sterren€ 279.95Bekijken