Xbox-achievements voor standaard Windows 8 games

Apps & Software
Xbox-achievements voor standaard Windows 8 games

Iedereen kent ze inmiddels wel, de standaardspelletjes die Microsoft bij elke Windows-versie meelevert, Mijnenveger, Solitaire, MahJong, Hartenjagen, Pinbal, etc. The Verge meldt dat deze spellen nu deel uitmaken van het Xbox Achievement programma onder het label "Xbox Windows". De spellen zouden zijn opgedoken in de Xbox 360 Achievements.

Om te beginnen zou Mahjong zijn uitgerust met 25 gamerscore in drie achievements. Ook Solitaire is uitgerust met drie achievements waar in totaal 40 gamerpoints mee zijn te behalen. Mijnenveger kent ten slotte 4 achievements waarmee 50 gamerpoints zijn te verdienen.

De naam "Xbox Windows" lijkt te gelden voor alle spellen die worden aangeboden in de Windows Store. Dat geldt dus ook voor spellen die al eerder zijn uitgebracht op Xbox Live Arcade, zoals Ms. Splosion Man en Rocket Riot. Xbox Windows lijkt op dit moment nog niet het bestaande Games voor Windows Live te gaan vervangen, iets wat wel voor de hand ligt en mogelijk op langere termijn zal gebeuren.

Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 64-bit

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 18.95Bekijken