‘Windows Phone 8-toestellen HTC in september’

Mobile
‘Windows Phone 8-toestellen HTC in september’

Niet lang na de Windows Phone Summit in juni werd duidelijk dat HTC bezig is met drie Windows Phone 8-handsets. De Chinese website WPDang is nu van mening dat deze handsets tijdens de derde week van september zullen worden aangekondigd.

Dit is een paar weken nadat Nokia en Microsoft de eerste Windows Phone 8-toestellen zullen introduceren op de Nokia World-conferentie. Nokia World zal namelijk op 5 september worden gehouden.

WPDang gelooft dat HTC de aankondigingen in Londen of New York gaat doen. Precieze informatie is nog niet beschikbaar. Het is verwacht dat de toestellen met de codenaam Rio en Accord in oktober gelanceerd zullen worden, terwijl de Zenith later in het vierde kwartaal zal verschijnen.

De Zenith is het vlaggenschip van de Windows Phone-modellen van HTC. Naar verwachting zal het toestel een 4,7 inch Super LCD2-scherm hebben met een 720p-resolutie en een Qualcomm Snapdragon S4-quadcoreprocessor. De Accord wordt gepositioneerd in het midden van de markt en heeft een 4,3 inch 720p Super LCD2-scherm en een Snapdragon S4 Plus-dualcoreprocessor. De Rio zal een budgettelefoon worden met een 4 inch WVGA-scherm en een Snapdragon S4 Plus-processor.

Nokia zal volgens geruchten op 5 september twee toestellen onthullen, de Lumia 910 en de Lumia 920. Microsoft zal op die dag meer consumentenfuncties van Windows Phone 8 onthullen.

Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 64-bit

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 18.95Bekijken