‘Jelly Bean voor Galaxy S III op 29 augustus’

Mobile
‘Jelly Bean voor Galaxy S III op 29 augustus’

De Samsung Galaxy S III zal mogelijk eind deze maand al een update krijgen naar Android 4.1 Jelly Bean. Dit melden verschillende bronnen. De update zou mogelijk op 29 augustus beschikbaar worden gesteld door Samsung.

De update naar de nieuwste versie van Android zou door Samsung worden gelanceerd op het Unpacked evenement wat de fabrikant op die zelfde datum heeft gepland. Wanneer deze geruchten waar blijken te zijn zou de update één à twee maanden vroeger op de markt komen dan eerder werd verwacht. Op het evenement zal Samsung de Galaxy Note II aankondigen. Echter heeft de fabrikant volgens bronnen mogelijk ook nog enkele verrassingen op software-gebied in petto.

Volgens bronnen zou de update voor de Galaxy S III eerder klaar zijn dan gepland en momenteel wachten op een goedkeuring van Google. Wanneer Google de update voorziet van goedkeuring zal Europa als eerste worden voorzien van Android 4.1 op de Galaxy S III. Op de videodienst YouTube zijn inmiddels enkele video’s geplaatst die mogelijk de update al tonen, wat zou betekenen dat de update al is uitgelekt. Zo claimt onderstaande video bijvoorbeeld de officiële rom te tonen.

Samsung 64GB, MicroSDXC EVO 64GB MicroSDXC UHS Class 10 flashgeheugen

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 27.49Bekijken
0_sterren€ 28.83Bekijken
5_sterren€ 29.95Bekijken
4_sterren€ 34.95Bekijken