Samsung presenteert dual sim Galaxy S Duos

Mobile
Samsung presenteert dual sim Galaxy S Duos

Zonder al te veel aandacht eraan te besteden werd vandaag de Galaxy S Duos gepresenteerd op Samsung’s blog. Een dual-sim smartphone die qua uiterlijk gebaseerd is op de Galaxy S III.

De Galaxy S Duos heeft qua uiterlijk veel weg van de Galaxy S III maar daar blijft het bij want de specificaties zijn beduidend minder. Het gaat hier om een instapmodel en niet om een high-end toestel. Alleen door de "Dual SIM Always on" optie beschikt de smartphone nu over meer communicatie mogelijkheden. In deze Galaxy S Duos kan je namelijk 2 simkaarten stoppen en deze kan je ook gelijktijdig gebruiken. Samsung heeft de software hier speciaal voor aangepast.

De smartphone wordt geleverd met Android 4.0 Ice Cream Sandwich en Samsung’s eigen TouchWiz user interface. Het scherm kent een afmeting van 4-inch met een resolutie van 800 x 400 pixels, wat beduidend minder is dan de Galaxy S III. De grootte van de handset is 63.1 x 121.5 x 10.5 mm. Er zit een 1 GHz-single-core processor in met een 5 Megapixel camera aan de achterzijde en een LED flitster. Standaard komt de smartphone met 4GB aan opslagcapaciteit maar dit is uit te breiden tot 32GB. Daarnaast beschikt de smartphone over een 1500mAh batterij. Het toestel gaat waarschijnlijk rond de 120 euro kosten.

Samsung heeft ook laten doorschemeren dat er misschien een 4G versie in het verschiet ligt. Omdat het zegt dat de specificaties op een LTE versie anders kunnen zijn.

Samsung 64GB, MicroSDXC EVO 64GB MicroSDXC UHS Class 10 flashgeheugen

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 27.49Bekijken
0_sterren€ 28.83Bekijken
5_sterren€ 29.95Bekijken
4_sterren€ 34.95Bekijken