Apple voegt iPhone 4S toe aan recycleprogramma

Hardware

Naast de veel uitgelekte documenten over de iPhone 5, is er nu nog een reden dat er snel een nieuwe iPhone aan zal komen: Apple heeft de iPhone 4S toegevoegd aan zijn recycleprogramma.

Apple is bereid om voor een gebruikte iPhone 4S een tegoedbon te geven ter waarde van maximaal 321 euro. Het gaat dan om de 64 GB iPhone die geen krasjes of beschadigingen heeft en waarbij de accu nog volledig oplaadt en de oplaadkabel mee is geleverd. Een 16 GB-model dat nog volledig in orde is brengt 298 euro op, terwijl, als er wat krasjes op het lcd-scherm zitten, de telefoon nog maar 44,70 euro waard is.

Het programma is vooral bedoeld voor early-adopters. Zij kunnen dan de nieuwste iPhone met een aanzienlijke korting kopen. Bovendien wordt de oude telefoon na aankoop van een nieuwe toch bijna nooit meer gebruikt.

Het lijk er dan ook op dat het niet lang zal duren voordat de iPhone 5 zal verschijnen. Naar verwachting zal Apple die telefoon op 12 september op een persconferentie onthullen, maar Apple moet die datum nog bevestigen.

Apple iPhone 6 Plus 16GB 4G Zilver

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
5_sterren€ 462.00Bekijken
5_sterren€ 462.00Bekijken
4_sterren€ 549.00Bekijken