Samsung’s cloud-dienst aanwezig op Galaxy Note II

Mobile
Samsung’s cloud-dienst aanwezig op Galaxy Note II

Verwacht werd dat er in mei dit jaar al een aankondiging zou zijn geweest voor de nieuwe cloud-dienst van Samsung, maar deze bekendmaking bleef vooralsnog uit. Totdat er een hands-on video verscheen waarin S Cloud zichtbaar is in het menu van de Galaxy Note II.

In de hands-on video van de Galaxy Note II geplaatst op de site BestBoyZ, wordt de telefoon in actie getoond. In het menu van de Galaxy Note II is S Cloud zichtbaar, wanneer deze aangedrukt wordt verschijnen er opties voor het synchroniseren van foto’s en video’s, hier is overigens wel een Samsung-account voor nodig. Naast deze opties is er ook een Dropbox-functionaliteit zichtbaar. Dit houdt waarschijnlijk verband met de 50GB gratis opslag die Galaxy Note II- en Galaxy Camera-gebruikers krijgen. Eerder gingen er geruchten dat Samsung’s S Cloud werd uitgesteld, omdat men nog zocht naar een commerciële opslagpartner voor de clouddienst.

Het is tot nog toe onduidelijk welke functies S Cloud nog meer biedt, naast de foto-, video- en Dropbox-functionaliteit. Samsung heeft nog steeds geen aankondigingen gedaan over S Cloud, maar de optie in de Galaxy Note II laat ons in ieder geval zien dat Samsung de clouddienst niet aan de kant heeft geschoven. Mogelijk wordt deze toch nog later dit jaar officieel uit de doeken gedaan.

Samsung Galaxy J3 SM-J320F 8GB 4G Zwart

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 124.49Bekijken
5_sterren€ 128.00Bekijken
5_sterren€ 139.00Bekijken
5_sterren€ 139.00Bekijken