Twitteraar maakt specs HTC 8X en One X+ bekend

Mobile
Twitteraar maakt specs HTC 8X en One X+ bekend

Een anoniem twitteraccount heeft informatie naar buiten gebracht over de nieuwe HTC 8X en de verbeterde uitvoering de HTC One X+. Daarnaast is er ook een afbeelding van het toestel verschenen.

Uit de twitterbron valt op te maken dat de HTC 8X over andere specificaties beschikt als de One X+. Zo draait de HTC 8X op Windows Phone 8 en beschikt deze over een 1.2 GHz dual-core processor van Qualcomm, 16 GB aan opslagruimte en 1 GB werkgeheugen. Verder beschikt de HTC 8X over een scherm van 4,3 inch en is er een camera aanwezig met 8 Megapixels en LED flash. De camera kan video’s opnemen in 1080p. De lens van de camera meet F2.0 en is 28 millimeter groot. Dit toestel beschikt ook over een NFC-chip en er is Beat Audio op de telefoon aanwezig. Het toestel maakt tot slot gebruik van een micro-sim.

Dezelfde bron bracht ook de specificaties van de HTC One X+ naar buiten, deze draait om te beginnen op Android net zoals de normale HTC One X. In vergelijking tot de voorganger wordt de opslagruimte verdubbelt naar 32 GB en krijgt deze een nieuwe processor, namelijk de NVIDIA Tegra 3 met een kloksnelehid van 1,6 GHz. De afmetingen van het scherm en de schermresolutie blijven gelijk ook het werkgeheugen blijft 1 GB. De telefoon wordt uitgeleverd met Android 4.1 Jelly Bean.

HTC 10 32GB 4G Zwart, Grijs

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 398.00Bekijken
5_sterren€ 399.00Bekijken
5_sterren€ 439.00Bekijken
4_sterren€ 449.00Bekijken