YouTube brengt nieuwe applicatie uit voor iOS

Apps & Software
YouTube brengt nieuwe applicatie uit voor iOS

Vele klachten volgden na het nieuws over de afwezigheid van een YouTube-applicatie in iOS 6, Google liet weten dat er een losse YouTube-applicatie beschikbaar zou komen in de App Store. Deze is inmiddels gelanceerd.

Eerder nog waren veel mensen bang dat er geen YouTube-applicatie meer zou komen voor iOS 6. Gebruikers raakten gefrustreerd van het nieuws dat de YouTube-applicatie niet meer aanwezig was in de iOS 6-software, Google reageerde daarop met het nieuws dat er een YouTube-applicatie beschikbaar zou komen in de App Store van iOS 6.

YouTube heeft in de nieuwe applicatie behoorlijk wat visuele veranderingen aangebracht. De nieuwe YouTube-applicatie komt met een Channel Guide; met een simpele veeg met je vinger verschijnt er een gids met alle kanalen waarop je bent geabonneerd. Wanneer gezocht wordt naar video’s verschijnen er suggesties om sneller resultaten te vinden. Video’s kunnen snel gedeeld worden via Google+, Facebook, Twitter, e-mail en met een tekst bericht in de applicatie zelf.

De YouTube applicatie voor de iPhone en iPod touch is nu al te downloaden via de App Store. Google laat ook weten dat er een speciale YouTube-applicatie voor de iPad gaat verschijnen, deze is speciaal geoptimaliseerd voor gebruikers van de iPad, de iPad-versie zal in de volgende maanden gaan verschijnen.

De YouTube-applicatie is momenteel nog niet in de Nederlandse App Store van iOS 6 te downloaden, maar dit zal waarschijnlijk een kwestie van uren zijn. Morgen zal Apple iOS 6 waarschijnlijk volledig uit de doeken doen en lanceren tijdens een persevenement voor de nieuwe iPhone.

Apple iPhone 6 Plus 16GB 4G Zilver

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
5_sterren€ 462.00Bekijken
5_sterren€ 463.00Bekijken