Windows 8 producten voor alle werknemers Microsoft

Business
Windows 8 producten voor alle werknemers Microsoft

Microsoft liet tijdens zijn jaarlijkse evenement weten dat alle fulltime werknemers van het bedrijf de nieuwste Windows 8 hardware zullen krijgen. Microsoft heeft in 2010 ook alle werknemers beloond, destijds ging het om een Windows Phone 7 smartphone. Nu gaat het om een Windows 8 PC, Tablet en Windows Phone 8 smartphone.

Het was Steve Ballmer, de CEO van Microsoft, die tijdens het evenement liet weten dat ongeveer 90.000 fulltime werknemers een Windows Phone 8 telefoon, een Surface RT tablet en een nieuwe Windows 8 pc met aanraakscherm krijgen. Op de foto’s is duidelijk te zien dat dit een desktop, laptop, ultrabook of slate kan inhouden. Één van de werknemers heeft al een foto gedeeld waarop zijn nieuwe Lenovo tablet met Windows 8 zichtbaar is. Deze Lenovo tablet draait op een Core i7 processor met 8 GB werkgeheugen.

Microsoft probeert hiermee het moraal in het bedrijf hoog te houden maar ook zijn werknemers kennis te laten maken met Windows 8 en natuurlijk helpt mond op mond reclame over de nieuwe producten.

Microsoft Windows 10 Home

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
0_sterren€ 25.95Bekijken
2_sterren€ 48.99Bekijken
4_sterren€ 114.95Bekijken
4_sterren€ 122.95Bekijken