‘Google wil LG Optimus Nexus als vlaggenschip’

Hardware
‘Google wil LG Optimus Nexus als vlaggenschip’

Er doen geruchten de ronde dat Google niet Samsung wil gebruiken als partner voor het fabriceren van de volgende Nexus-telefoon, maar dat die eer zal toegevallen aan LG. De LG Optimus Nexus zal het volgende Nexus-toestel moeten worden.

Bronnen van AndroidCommunity lieten weten dat er misschien sprake gaat zijn van een partnerschap tussen Google en LG om Google’s nieuwe Nexus apparaat te produceren. Als de informatie van de bronnen waar zou zijn, wordt de nieuwe Nexus gebaseerd op LG’s Optimus G.

De LG Optimus Nexus komt met een 1.5 GHz. quadcore Qualcomm Snapdragon S4 Pro-processor, 2 GB werkgeheugen, 32 GB interne opslag, een 13 megapixel camera en een 4.7 inch WXGA True HD IPS+-scherm met een resolutie van 1280 bij 768 pixels.

Of de naam van het toestel nog gaat veranderen van Optimus G naar Optimus Nexus, voordat de nieuwe LG smartphone in november naar de VS wordt verscheept, is niet duidelijk.

Overigens lekte enige tijd terug het nieuws dat Samsung, LG en Sony allen geïnteresseerd waren in het uitbrengen van een Nexus-toestel voor Google. Het zou kunnen zijn dat er in de komende maanden dus meerdere Nexus-telefoons worden aangekondigd.

Google Chromecast 2

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
5_sterren€ 36.00Bekijken
5_sterren€ 36.00Bekijken
4_sterren€ 36.00Bekijken
4_sterren€ 36.00Bekijken