2min

Tags in dit artikel

, ,

De handzame Trust 610 LCD PowerCam Zoom biedt een beeldresolutie van 2 Mpixel and het LCD scherm (3.5 cm) dient als ‘live colour viewfinder’, waarop menu opties zichtbaar zijn, de digitale zoom ingesteld en bekeken kan worden, net als eerder gemaakte opnamen. Het is mogelijk om 1, 2 of 4 beelden tegelijkertijd na te kijken. Met het 8 MB ingebouwde geheugen is het mogelijk om tot 110 foto’s op te slaan. Door middel van een (optionele) SMC card kan het geheugen bovendien wordenu itgebreid tot maarliefst 128 MB.In de 610 LCD PowerCam is een flitser met ‘red eye reduction’ ingebouwd. De LCD camera kan met de bijgeleverde stand makkelijk worden ingezet als webcam met een maximale beelddoorvoer van 15 beelden per seconde. Extra functies zoals de volautomatische registratie van datum en tijd, geïntegreerde lensbescherming en het meegeleverde uitgebreide softwarepaket, is deze nieuwe Trust camera een van de topmodellen van de Trust PowerCam serie, beschikbaar vanaf eind september.

De Trust 620 LCD PowerCam Zoom biedt tevens 2.0 Mpixel beeldresolutie, maar onderscheidt zich op enkele belangrijke details. Zo is het kleuren LCD-scherm groter (4.6 cm) en is de 620 uitgerust met eenv ideo uitgang, waarmee de opnamen dan bijvoorbeeld rechtstreek op de televisie bekeken kunnen worden; handig voor op vakantie. Deze nieuwe Trust camera kan uiteraard ook worden ingezet als webcam met een maximale beelddoorvoer van 20 beelden per seconde. Voor het overige, is de 620 de gelijke van de hierboven beschreven 610 PowerCam. De Trust 620 LCD PowerC@m Zoom zal beschikbaar zijn vanaf begin october.

Beide cameras worden aangeboden met een uitgebreid softwarepakket, een ’tripod’ standaard, beschermende tas en eenp olskoord. De 610 en 620 Powercams zijn bovendien geschikt voor Windows én Mac OS.