Prijs voor Surface-tablet mogelijk uitgelekt

Hardware

Microsoft heeft de laatste tijd erg zijn best gedaan om de prijs van de Surface-tablets geheim te houden. Dit grote geheim is nu toch op een aparte manier uitgelekt, nadat de website Dummies.com de Surface-tablets ging verloten en daarbij vermeldde wat de de waarde van de te winnen prijs is.

De website verloot onder andere Microsoft’s Surface-tablet met Windows RT aan de deelnemers van de actie. Daarnaast krijgen de winnaars ook "Windows 8 for Dummies" en "Surface for Dummies". Dummies.com wist te melden dat dit alles bij elkaar een winkelwaarde heeft van 350 dollar. Vorige Dummies-boeken kosten normaliter zo’n 25 dollar, dus als we hier een simpele rekensom gaan maken dan komt dit uit op een bedrag van 300 dollar.

300 dollar voor een een Surface-tablet met beschikking over een aanraakscherm en het nieuwste besturingssysteem van Microsoft is niet heel duur. Naar verluidt zal de 10.6-inch Surface-tablet met Windows RT een Nvidia Tegra 3-processor hebben en de keuze uit 32 of 64 GB opslagruimte.

Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 64-bit

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 18.95Bekijken