‘Foto’s van mogelijke LG Nexus smartphone gelekt’

Mobile
‘Foto’s van mogelijke LG Nexus smartphone gelekt’

Een aantal geruchten deden al de ronde, waarin werd gesteld dat LG het aangewezen bedrijf was voor de ontwikkeling van het volgende Google Nexus-vlaggenschip. Een aantal foto’s geplaatst door een XDA Developers-forumlid geven ons visueel materiaal van diezelfde vermoedelijke LG Nexus-smartphone.

De foto’s die geplaatst werden door het XDA Developers-lid lijken veel weg te hebben van de Optimus G, het vlaggenschip van LG dat enige tijd geleden is aangekondigd. Deze smartphone bevat een 4.7 inch scherm met een resolutie van 1280 x 768 pixels, een 1.5 GHz. Qualcomm Snapdragon S4 Pro-processor en een 13 megapixel camera.

In het "Over"-scherm vinden we een model nummer met de tekst, "Fully JellyBean on Mako". Alle Google-ontworpen Android-apparaten zijn tot nu toe met een codenaam benoemd naar een vis, dit lijkt ook hier op te gaan aangezien Mako een haaiensoort is. Labels op de telefoon tonen het modelnummer E960 dit typenummer werd eerder in andere geruchten ook al in verband gebracht met de vermeende LG Nexus-smartphone.

Google Chromecast 2

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
5_sterren€ 39.00Bekijken
5_sterren€ 39.00Bekijken
4_sterren€ 39.00Bekijken
4_sterren€ 39.00Bekijken