Samsung presenteert Galaxy S III mini officieel

Mobile
Samsung presenteert Galaxy S III mini officieel

Zoals eerder deze week gemeld heeft Samsung de komst van de nieuwe Galaxy S III mini al eerder bevestigd. Nu hebben wij echter ook het persbericht binnen voor de Nederlandse markt. De Galaxy S III mini zal ook in Nederland verschijnen.

Het kleinere broertje van de Galaxy S III heeft een 4-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. De afmetingen van de smartphone zijn daardoor ook een stuk kleiner met 121,85 x 63 x 8,85 millimeter. Het apparaat heeft technisch ook wat in moeten leveren, de Mini wordt aangedreven door een 1 GHz dual-core processor en 1 GB aan RAM-geheugen. De Galaxy S III Mini zal vanuit de doos worden geleverd met de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem, 4.1 Jelly Bean. De capaciteit van de batterij is ook wat kleiner en komt uit op 1500 mAh. Voor de mensen die graag foto’s maken met hun smartphone is er een 5 Megapixel camera aanwezig en 8 GB aan opslagcapaciteit, deze kan echter worden uitgebreid met een microSD-kaartje tot 32 GB.

De Galaxy S III Mini is dus een midrange smartphone in tegenstelling tot zijn high-end broer. De smartphone is bedoelt voor de Europese markt en heeft een adviesprijs gekregen van 379 euro. In Nederland zal de Mini beschikbaar komen in het vierde kwartaal in de kleuren blauw en wit.

Samsung Galaxy J3 SM-J320F 8GB 4G Zwart

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 124.49Bekijken
5_sterren€ 128.00Bekijken
5_sterren€ 139.00Bekijken
5_sterren€ 139.00Bekijken