Foto’s nieuwe Google Nexus smartphone van LG

Mobile
Foto’s nieuwe Google Nexus smartphone van LG

Een website in Wit-Rusland heeft de hand weten te leggen op het nieuwe Google Nexus toestel dat LG in ontwikkeling heeft. LG’s versie van de Nexus-smartphone is duidelijk gebaseerd op bestaande modellen van LG. De website bevestigd niet alleen enkele geruchten maar levert daarnaast ook fantastisch fotomateriaal van de Nexus.

De website Onliner bevestigd dat de nieuwe Google Nexus vooral gebaseerd is op de Optimus G. De smartphone huisvest een Snapdragon S4 quad-core processor en 2 GB RAM-geheugen. Het scherm heeft een afmeting van 4,7-inch met een resolutie van 1280 x 768 pixels.

Eén gerucht kon echter niet bevestigd worden door de Wit-Russen en dat is of dat we met de komst van dit nieuwe Nexus-toestel ook een nieuwe Android-versie krijgen in de vorm van Android 4.2 of 5.0. Het toestel van de Wit-Russen draaide op Android 4.1.2. Wanneer de nieuwe versie van Android genaamd Key Lime Pie het levenslicht ziet blijft nog even onduidelijk. Het toestel wordt volgens de website gelanceerd op 29 oktober.

Google Chromecast 2

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
5_sterren€ 36.00Bekijken
5_sterren€ 36.00Bekijken
4_sterren€ 36.00Bekijken
4_sterren€ 36.00Bekijken