1 min

Tags in dit artikel

, ,

Vanaf vandaag is de Quantum SuperLoader met SDLT 320-tapedrives beschikbaar. De SuperLoader is een automatische tapelader met de hoogste opslagcapaciteit en tegen de laagste kosten per gigabyte die een tapelader op dit moment kan bieden. De SuperLoader met SDLT 320 in een 2U-rekmodel biedt organisaties een hoge opslagdichtheid, opslagcapaciteit en prestatie en levert tegen een aantrekkelijke prijs een geavanceerde oplossing waarmee kritieke bedrijfsgegevens worden beschermd.

De Quantum SuperLoader is uiterst geschikt voor afdelingen, werkgroepen en mobiele kantooromgevingen. De automatische tapelader biedt gegevensbeveiliging via beheer op afstand en automatische back-up. In combinatie met geavanceerd back-up- en herstelsoftware, biedt de
SuperLoader kostenbesparingen vanwege de consolidatie van meerdere back-ups in één automatisch systeem. Door de toevoeging van de SDLT 320-tapedrives, biedt de SuperLoader een opslagcapaciteit van 5,12 terabyte (bij tweevoudige compressie) en een doorvoersnelheid van 115 gigabyte per uur.