HP annonceert twee nieuwe stijlvolle digitale camera’s: de HP Photosmart 735 en de HP Photosmart 935. Beide digitale camera’s zijn bij uitstek geschikt voor mensen die creatief met fotografie willen omgaan. Van de beginnende digitale fotograaf tot de meer ervaren digitale amateurfotograaf. De HP Photosmart 735 en 935 maken herinneringen tastbaar in de vorm van foto’s, video- en audioclips. Met het uitgebreide bedieningspaneel kan de gebruiker belichting, lichtgevoeligheid, kleur, contrast, lensopening, sluitertijd, resolutie en compressie handmatig instellen. Zelfs de meest onervaren gebruiker kan de camera als een professional bedienen met hulp van de geïntegreerde handleiding.

De HP Photosmart 735 is een stijlvolle en betaalbare digitale camera die zo klein is dat hij zelfs in een broekzak past. De camera heeft een resolutie van 3 megapixels, een totale zoomcapaciteit van 15 x (Pentax 3 x optisch en 5 x digitaal) en een intern geheugen van 16 MB. De HP Photosmart 735 is voorzien van een geheugenkaart-slot voor SD/MMC-geheugen en een kleuren LCD-scherm van 3,8 cm waarop foto’s en video’s kunnen worden teruggekeken. De camera zelf kent geen beperking voor de lengte van opgenomen video- en audioclips. De maximale duur van de opname wordt bepaald door de gebruikte geheugenkaart.

De HP Photosmart 935 heeft een stijvol en compact design en geeft een superieure beeldkwaliteit met zijn resolutie van 5 megapixels en een 21 x totale zoomcapaciteit ( Pentax 3 x optisch en 7 x digitaal). De camera is uitgerust met een 32 MB SD-geheugenkaart. Verder beschikt de camera over 64MB SDRAM-geheugen zodat foto’s snel achter elkaar kunnen worden genomen.